Workshop de orientare şcolară şi profesională
la Biblioteca Judeţeană Satu Mare

Afis eveniment

  17 ianuarie, 21 februarie, 21 martie, 25 aprilie şi 23 mai 2018

Biblioteca Judeţeană Satu Mare în colaborare cu psiholog, trainer & life-coach Daniel Moiş organizează începând de miercuri, 17 ianuarie 2018, cu începere de la ora 13, în Sala multimedia, un workshop de orientare şcolară şi profesională destinat elevilor de liceu, cu prioritate din clasele a XI-a, care doresc să identifice unele aspecte de care depinde alegerea carierei profesionale.
Întâlnirile au periodicitate lunară, în intervalul ianuarie-mai, iar datele stabilite sunt: 17 ianuarie, 21 februarie, 21 martie, 25 aprilie şi 23 mai.
Înscrierile se fac la sediul Bibliotecii Judeţene Satu Mare sau la numărul de telefon 0261711199, interior 114, Secţia de împrumut pentru adulţi, persoană de contact Violeta Tarţa.
"Fiind concepută ca o activitate interactivă, elevii vor avea posibilitratea să adreseze întrebări, menite să-i ajute să-şi descopere propria vocaţie, şi să aibă o imagine de ansamblu asupra modului în care îşi pot valorifica la maximum potenţialul pe piaţa muncii. Astfel că decizia privind orientarea şcolară va fi mai clară, mai orientată spre descoperirea propriilor aptitudini şi pasiuni. Prin analizarea unor abilităţi şi afinităţi propii, deciziile vor fi luate mai uşor, şi în cunoştinţă de cauză. Se va diminua astfel teama de necunoscut prin informare şi dialog constructiv.", a declarat psihologul Daniel Moiş.
Daniel Moiş este consilier de dezvoltare personală, trainer şi life-coach licenţiat în psihologie, format în consiliere psihologică pe terapii scurte, orientate pe resurse şi solu?ii. Din dorin?a de a veni în sprijinul semenilor săi, a decis să îşi ofere serviciile pro bono, oraganizând în parteneriat cu biblioteca sătmăreană diverse activităţi care vizează orientarea şcolară, profesională sau grupuri de dezvoltare personală. Conducerea şi colectivul Bibliotecii Jude?ene Satu Mare, în asentimentul celor care vor beneficia de aceste facilităţi, îi adresează sincere mulţumiri.


Ultima actualizare :07.03.2018

Biblioteca pe Facebook

Biblioteca pe Flickr

Unde ne găseşti