Biblioteca Judeţeană Satu Mare marchează Ziua Îndrăgostiţilor

Afis eveniment

  14 februarie 2018

Biblioteca Judeţeană Satu Mare marchează Ziua Îndrăgostiţilor, cunoscută sub denumirea de Valentine's Day în tradiţia occidentală, prin două acţiuni care au ca punct de pornire cartea şi pasiunea pentru lectură.
Prima acţiune se va derula pe parcursul zilei de mâine, 14 februarie, în intervalul orar 1000-1800, la Filiala nr. 1 a Bibliotecii Judeţene Satu Mare de pe strada Brânduşa, nr. 17, din Cartierul Micro 16, şi este destinată tuturor cititorilor care utilizează serviciile şi colecţiile filialei. Concret, cele două doamne bibliotecare, Maria Rusu şi Răceanu Natalia, vor oferi în dar îndrăgostiţilor de toate vârstele romane de dragoste din literatura română şi universală. Cărţile oferite în dar provin din donaţii ale cititorilor, sunt într-o stare de conservare foarte bună şi pot fi considerate cele mai potrivite recomandări de lectură pentru această perioadă din an.
Cea de-a doua acţiune este "Blind Date With a Book-Întâlnire pe nevăzute cu o carte" şi se va derula la Sala de lectură "Gheorghe Bulgăr", cu începere de la ora 16. Ideea aparţine tinerilor sătmăreni entuziaşti care activează în cadrul Asociaţiei SamStudia, şi care transmit următorul mesaj: "Dacă nu ai o întâlnire de Valentine's day, we got your back! (Îţi ţinem spatele!) Fii un detectiv demn de un roman şi găseşte-ţi cartea perfectă pentru o viitoare poveste de dragoste. Te aşteptăm la o întâlnire pe nevăzute cu o carte, în14 februarie, la Sala de lectură a Bibliotecii Judeţene începând cu ora 1600. În cazul în care ai un partener deja, haide cu acesta să-l înşeli p(r)efaţă."
Activitatea se derulează cu sprijinul YouthBank, Dräxlmaier, Casa de Cultură "G.M. Zamfirescu", Primăria şi Consiliul Local Satu Mare, Studio 13, Léon Gourmet, S.C. Florei Satu Mare, Informaţia Zilei, ITV şi Biblioteca Judeţeană Satu Mare.


Ultima actualizare :07.03.2018

Biblioteca pe Facebook

Biblioteca pe Flickr

Unde ne găseşti