CONSILIUL JUDEŢEAN SATU MARE
BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ

Biblioteca Judeţeană Satu Mare îşi prezintă bilanţul pe 2011

- 23 ianuarie 2012 -

  

Conducerea Bibliotecii Judeţene Satu Mare a organizat luni, 23 ianuarie 2012, conferinţa de presă cu tema Bilanţul activităţii Bibliotecii Judeţene Satu Mare în anul 2011.
Evenimentul s-a desfăşurat în Sala de lectură Gheorghe Bulgăr, cu începere de la ora 11.

  

În ciuda unui an greu, ce s-a derulat sub auspiciile austerităţii, 2011 a fost pentru Biblioteca Judeţeană Satu Mare un an al realizărilor.
Cel mai important obiectiv pe care ni l-am propus în anul precedent a fost redeschiderea Sălii de lectură. După ani lungi de procese, urmaţi de perioade îndelungate de negocieri şi cu un efort financiar uriaş, acest obiectiv s-a îndeplinit pe 30 septembrie 2011.
Prin intermediul presei locale, dorim să informăm comunitatea cu privire la activitatea noastră în ansamblu. Opinia publică trebuie să conştientizeze faptul că serviciile pe care noi le oferim gratuit sunt susţinute financiar din bugetul Consiliului Judeţean,

a declarat dl. Ioan Mircea Ardelean, directorul Bibliotecii Judeţene Satu Mare.

  

La prezentarea bilanţului au fost prezenţi dl. Csehi Árpád Szabolcs, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare şi cei doi vicepreşedinţi, domnii Mircea Govor şi Adrian Ştef.

Website counter

Ultima actualizare : 23.01.2012