"Nocturna bibliotecilor"
aduce un eveniment editorial inedit la Satu Mare

Afis eveniment

  27 septembrie 2019

Biblioteca Judeţeană Satu Mare, Création de mode Satu Mare şi Editura Casa din Oradea organizează vineri, 27 septembrie, cu începere de la ora 20, la Sala de lectură "Gheorghe Bulgăr" evenimentul de lansare a cărţii "Stilul vestimentar masculin contemporan", semnată de Nicolas Schiffer. Evenimentul va fi urmat de prezentarea colecţiei de toamnă "Femei în mişcare", realizată în atelierele Création de mode.
Lucrarea "Stilul vestimentar masculin contemporan" se doreşte a fi un ghid în această lume nouă, cea a gentlemanului contemporan. Ea de adresează acelor bărbaţi cărora le place să se îmbrace, acordând atenţie ţinutei lor, pentru care această preocupare nu reprenintă o povară, ci o adevărată plăcere. În concluzie, bărbaţilor care acceptă că şi haina îl face pe om.
Cartea va beneficia de exegeza cunoscutului designer vestimentar sătmărean Cosmin Mureşan, cel care are şi calitatea de consultant de specialitate în conceperea şi redactarea acestei lucrări de excepţie. Oaspeţii evenimentului vor fi dl. Csiky Zoltán, directorul Editurii Casa din Oradea, şi d-na Emese Bokos, Office Manager la aceeaşi editură.
Colecţia de toamnă "Femei în mişcare" pe care o propune Création de mode reinterpretează garderoba de toamnă în 12 ţinute şi atrage atenţia, prin linie şi culoare, asupra unei probleme atât de personale cum este lupta împotriva cancerului de sân.
Parte a proiectului naţional "Nocturna bibliotecilor", Ediţia a X-a, evenimentul îşi propune să reunească în jurul bibliotecii, prin intermediul modei, personalităţi sătmărene pentru care fiecare zi este o nouă provocare, atât profesional, cât şi în alegerea stilului vestimentar personal.
Pentru prezenta ediţie a "Nocturnei bibliotecilor", organizatorii, partenerii şi sponsorii evenimentului au pregătit un program bogat în activităţi culturale, artistice şi recreative pentru sătmărenii de toate vârstele. Vom reveni programul detaliat la începutul săptămânii viitoare.


Ultima actualizare :19.09.2019

Biblioteca pe Facebook

Biblioteca pe Flickr

Unde ne găseşti