Grup dezvoltare personală,
în organizarea Bibliotecii Judeţene Satu Mare

Afis eveniment

  22 ianuarie 2018

Biblioteca Judeţeană Satu Mare sub auspiciile Consiliului Judeţean Satu Mare în colaborare cu psiholog, trainer & life-coach Daniel Moiş organizează începând de luni, 22 ianuarie 2018, în fiecare zi de luni, cu începere de la ora 1630, la Secţia de împrumut pentru adulţi, Grup dezvoltare personală.
Grupul se adresează persoanelor care au vârsta de peste 18 ani, iar locurile sunt limitate, fiind acceptate maxim 12 persoane, în ordinea înscrierii pe lista deschisă de către organizatori, participarea fiind gratuită.
Data de începere va fi stabilită în funcţie de perioada necesară pentru formarea grupului.
Înscrierile se fac la sediul Bibliotecii Judeţene Satu Mare sau la numărul de telefon 0261711199, interior 114, Secţia de împrumut pentru adulţi, persoană de contact Violeta Tarţa.
"Dezvoltarea personală este mult mai mult decât o simplă informaţie, care se poate lectura şi asimila astfel. Dezvoltarea personală înseamnă un proces individual, personal, de introspecţie, autoobservare şi conştientizare. Procesul de dezvoltare personală se trăieşte, se experimentează, se implementează treptat în modul de viaţă al fiecăruia. Cel mai valoros lucru care se poate învăţa pe parcursul procesului de dezvoltare personală, este să iei decizii, să faci alegeri pe cât posibil rapide şi corecte, şi să-ţi asumi responsabilitatea lor. Înveţi să gândeşti independent, să fii optimist, încrezător în forţele tale, şi să te bazezi pe propria minte, valorificată la maximum, în cel mai corect mod. Beneficiile dezvoltării personale sunt gestionarea stresului, autocontrolul, armonizarea inter-personală, dezvoltarea carierei etc.", este de părere psihologul Daniel Moiş.
Daniel Moiş este consilier de dezvoltare personală, trainer şi life-coach licenţiat în psihologie, format în consiliere psihologică pe terapii scurte, orientate pe resurse şi soluţii. Din dorinţa de a veni în sprijinul semenilor săi, a decis să îşi ofere serviciile pro bono, oraganizând în parteneriat cu biblioteca sătmăreană diverse activităţi care vizează orientarea şcolară, profesională sau grupuri de dezvoltare personală. Conducerea şi colectivul Bibliotecii Judeţene Satu Mare, în asentimentul celor care vor beneficia de aceste facilităţi, îi adresează sincere mulţumiri.


Ultima actualizare :07.03.2018

Biblioteca pe Facebook

Biblioteca pe Flickr

Unde ne găseşti