Personalitatea umană reflectată în scris

Afis eveniment

  14 martie 2018

Biblioteca Judeţeană Satu Mare sub auspiciile Consiliului Judeţean Satu Mare, la iniţiativa bibliotecarilor Secţiei de împrumut pentru adulţi, organizează miercuri, 14 martie 2018, de la ora 13, la Sala de lectură " Gheorghe Bulgăr", un seminar de prezentare grafologică "Personalitatea umană reflectată în scris", invitatul acestui eveniment este analistul grafolog Călin Ban.
Grafologia este ştiinţa care are ca obiect studiul scrisului unei persoane pentru a determina caracterul, temperamentul, în general personalitatea, cu calităţile şi defectele acelei persoane, fiind folosită din ce in ce mai mult în angajarea şi recrutarea personalului, interviuri şi selecţii, consiliere şi planificare a carierei, precum şi în analizarea caracterului persoanelor care încalcă flagrant legea. Scrisul este o caracteristică unică a fiecarei fiinţe umane, indiferent de felul cum o persoana a fost învăţată să îşi aşeze cuvintele pe hârtie.
Cei care apeleaza la această ştiinţă îi recunosc valoarea în domeniul profesional, ca o metodă adiţională de înţelegere a caracterului oamenilor. Grafologia este un instrument extrem de util în identificarea calităţilor şi capacităţilor, talentului şi potenţialului unui individ, în special în orientarea profesională şi îmbunatăţirea relaţiilor interumane.
Călin Ban este sătmărean, de profesie inginer, specializat în resurse umane. În anul 2012 s-a oficializat această meserie şi în ţara noastră - meseria de grafolog - când a fost făcut primul curs post universitar cu distinsa profesoară expert grafolog şi formator Gaspar Jolan Andrea, curs pe care l-a urmat şi absolvit în 2014. Prezintă seminarii în întreaga ţară, tuturor celor interesaţi indiferent de vârstă, explicând de unde vine grafologia, pe ce se bazează ea, ce secrete ascunse are, aplicaţii ale ei. Poţi afla despre el/ea dacă e partenerul tău de viaţă; dacă te poţi angaja pe un post anume; ce abilităţi ai; puncte tari/slabe ale caracterului tău.

Vă aşteptăm!


Ultima actualizare :07.03.2018

Biblioteca pe Facebook

Biblioteca pe Flickr

Unde ne găseşti