CONSILIUL JUDEŢEAN SATU MARE
BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ

Curs gratuit de educaţie financiară

Biblioteca Judeţeană Satu Mare organizează vineri, 22 septembrie, la ora 9:30, în Sala Multimedia, un curs gratuit de educaţie financiară, adresat bibliotecarilor din bibliotecile publice sătmărene.
Cursul este structurat pe două secţiuni, „BANIiQ - Decizii înţelepte pentru viitorul tău financiar” şi „Banii pe Net”.
00 Primul training, BANIiQ, este un program de educaţie financiară ce se adresează unui public larg, prin care participanţii îşi îmbunătăţesc cunoştinţele despre produsele şi conceptele financiare, cum ar fi: buget, planificare, investiţii, venituri şi cheltuieli, credite, risc financiar etc.
Prin informare, instruire şi consultanţă, îşi dezvoltă abilităţile şi încrederea pentru a deveni mai conştienţi de riscurile şi de oportunităţile existente şi pentru a face alegeri informate. Scopul este de a-i ajuta să ajungă la capacitatea de a lua decizii înţelepte pentru viitorul lor financiar.
„Banii pe Net” este un program online de educaţie şi popularizare a comerţului electronic în rândul tuturor românilor.
Fie că vorbim de adulţi, copii sau vârstnici, scopul acestui ghid complet e-commerce este de a face tranzacţiile digitale tot mai cunoscute şi mai de încredere în rândul tuturor.
Participanţii la acest training vor fi informaţi şi insrtuiţi în legătură cu toate facilităţile pe care le oferă comerţul electronic.

Ultima actualizare : 21.09.2017