Biblioteca Judeţeană Satu Mare reia proiectul
"BiblioVacanţa"

Afis eveniment

  13 iulie-31 august 2021

După o ediţie suspendată din cauza contextului epidemiologic, Biblioteca Judeţeană Satu Marereia tradiţia începută în 2014 şi organizează în perioada 13 iulie-31 august a.c., o serie de activităţi creative şi recreative destinate copiilorcu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani.
Având ca punct de pornire conceptul de învăţare pe tot parcursul vieţii prin carte şi lectură, activităţile propuse de bibliotecarii sătmăreni în cadrul proiectului "BiblioVacanţa" sunt reunite sub genericul "Copii, dar responsabili" şi cuprind activităţi care vizează dobândirea de noi informaţii menite să le îmbogăţească participanţilor cunoştinţele de cultură generală, jocuri interactive şi de echipă, ateliere creative, de lectură şi dezvoltare personală, vizionări de filme de animaţie pentru copii şi ecranizări ale unor opere literare studiate în şcoală. De asemenea, în completarea activităţilor care vizează buna cuviinţă şi comportamentul civilizat în societate, prin participarea şi cu implicarea unor specialişti din diverse domenii de activitate, vor fi organizate colocvii ce vor aborda preocupările pentru care copiii manifestă interes sporit: grija pentru animalele de companie, educaţie ecologică, sanitară, rutieră sau financiară.
Activităţile cuprinse în cadrul acestui proiect se vor derula înviitorul sediu al Bibliotecii Judeţene Satu Mare, în zilele de marţi şi joi, în intervalul orar 10-12, în Sala de conferinţe, situată la etajul clădirii de pe Strada Iuliu Maniu, Nr. 2..
Participarea la diversele activităţi este gratuită, singura condiţie impusă de organizatori fiind aceea ca beneficiarii programului să posede permisul de utilizator, document care se obţine gratuit, la Sala de lectură "Gheorghe Bulgăr".
Înscrierile la "BiblioVacanţa 2021" se vor face telefonic, la numărul 0261-711199, de luni până vineri, în intervalul orar 0800-1600, în limita a 20 de participanţi, în ordinea cronologică a solicitărilor.


Ultima actualizare : 08.07.2021

Biblioteca pe Facebook

Biblioteca pe Flickr

Unde ne găseşti