Biblioteca Judeţeană Satu Mare organizează
"BiblioVacanţa 2019"

Afis eveniment

  10 iulie-29 august 2019

Biblioteca Judeţeană Satu Mare, continuă tradiţia începută în urmă cu şase ani şi organizează în perioada 10 iulie- 29 august 2019, o serie de activităţi creative şi recreative destinate copiilor.
Având ca punct de pornire conceptul de învăţare pe tot parcursul vieţii prin carte şi lectură, activităţile propuse de bibliotecarii sătmăreni sunt reunite sub genericul "BiblioVacanţa 2019" şi cuprind cursuri gratuite de limba engleză, activităţi care vizează dobândirea de noi informaţii menite să le îmbogăţească participanţilor cunoştinţele de cultură generală, jocuri interactive şi de echipă, ateliere creative şi de lectură, bună cuviinţă şi comportament civilizat, vizionări de filme de animaţie pentru copii şi ecranizări ale unor opere literare studiate în şcoală.
Activităţile cuprinse în cadrul acestui proiect se vor derula la sediul Bibliotecii Judeţene Satu Mare, în zilele de miercuri şi joi, în intervalul orar 1000-1200, în Sala multimedia, situată la etajul clădirii.
Zilele de miercuri sunt rezervate cursurilor gratuite de limba engleză, livrate în regim de voluntariat de către inimoasa profesoară şi traducătoare Dania Berinde, secondată de bibliotecara Ecaterina Anania. Sunt invitaţi să participe copii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 10 ani, în limita a 20 de locuri.
Sub genericul "Fii BiblioActiv!", zilele de joi sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani, pentru care bibliotecarii sătmăreni (Paula Horotan, Veres Erzsebet, Liliana Costea şi Violeta Tarţa) au pregătit diverse activităţi creative, recreative şi de învăţare prin mijloace nonformale, precum poveşti terapeutice, ateliere de lectură şi de creaţie, vânătoare de comori, confecţionare de decoraţiuni interioare din materiale reciclabile şi multe altele. La aceste activităţi limita maximă de locuri este de 30 de participanţi.
Participarea la diversele activităţi este gratuită, singura condiţie impusă de organizatori fiind aceea ca beneficiarii programului să posede permisul de utilizator, document care se obţine gratuit, la Sala de lectură "Gheorghe Bulgăr".
Înscrierile la "BiblioVacanţa 2019" se vor face telefonic, la numărul 0261-711199, de luni până vineri, în intervalul orar 08-16, în limita locurilor disponibile, în ordinea cronologică a solicitărilor.


Ultima actualizare : 08.07.2019

Biblioteca pe Facebook

Biblioteca pe Flickr

Unde ne găseşti