Ziua Naţională a României, marcată la Biblioteca Judeţeană Satu Mare

Afis eveniment

  29 noiembrie 2019

Biblioteca Judeţeană Satu Mare în parteneriat cu Şcoala Gimnazială "Grigore Moisil" Satu Mare derulează vineri, 29 noiembrie, cu începere de la ora 09, în Sala de lectură "Gheorghe Bulgăr", evenimentul "Te cânt şi te iubesc, România mea!".
Organizat pentru a marca Ziua Naţională a României, evenimentul va debuta cu intonarea Imnului de Stat şi va reuni o scurtă prelegere despre însemnătatea acestei zile pentru poporul român, urmată de programul literar-artistic oferit de elevii clasei a II-a A de la Şcoala "Grigore Moisil", coordonaţi de înv. Laura Orăşteanu.
Copiilor participanţi li se va oferi prilejul de a afla o seamă de informaţii despre simbolurile noastre naţionale şi de a vizita expoziţiile tematice de carte organizate şi găzduite în toate secţiile bibliotecii.
Sunt invitaţi la eveniment directorii instituţiei de învăţământ partenere, cadrele didactice, elevii şi părinţii acestora, jurnalişti şi bibliotecari, membrii din comunitatea sătmăreană care doresc să serbeze alături de copii şi bibliotecari Ziua Naţională a României.


Ultima actualizare : 26.11.2019

Biblioteca pe Facebook

Biblioteca pe Flickr

Unde ne găseşti